BENVINGUTS I BENVINGUDES!!!

Companys i companyes del món de l'educació,

Aquest blog té la finalitat de respondre a les demandes sol·licitades respecte els Plans Individualitzats (PI), per part de docents novells, després d'un estudi elaborat per al Màster de Planificació i Gestió de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Hem considerat crear un blog per tal que aquells professionals que tinguin dubtes sobre algun aspecte dels PI puguin consultar la informació a l'apartat específic i, alhora, puguin plantejar les seves qüestions i que aquestes siguin resoltes per les aportacions d'altres companys que dominin el tema.

Així doncs, cada entrada del blog respondrà a una de les preguntes claus que considerem essencials per poder conèixer i elaborar un PI, seguint una guia docent que s'ha realitzat per part de les creadores del blog.

Agraïrem la vostra participació i qualsevol comentari que ens ajudi a millorar aquest espai d'intercanvi.

Com s’avalua?

  • La Comissió d’avaluació amb col·laboració amb EAP fa el seguiment dels aprenentatges de l’alumne/a.

  • Adopta les decisions que correspongui pel que fa a l’atenció educativa, procurant la màxima participació en entorns i grups ordinaris.

  • Informes trimestrals expliquin l’evolució: continguts treballats i objectius assolits, hàbits d’autonomia i desenvolupament personal i adaptació al centre i grup.

  • Implicació de la família i enregistrament sistemàtic.

  • En els documents oficials han de constar les mesures adoptades i el pla individualitzat

1 comentari:

  1. Qui configura la comissió d'avaluació?

    Com s'impliquen les famílies?

    Qui fa els informes?

    .... anem a mirar la part de qui elabora i col·labora.......

    ResponElimina